fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu

 

Termeni și condiții

Despre website

Website-ul andrei-pop.eu este proprietatea Andrei Pop, deputat PSD de Ialomița. Este o platformă online interactivă, afiliată politic, ce își dorește să prezinte activitatea de parlamentar și opiniile sale privind anumite problemele de actualitate.

Despre conținut

Întregul conținut al site-ului andrei-pop.eu, inclusiv baza de date, sunt proprietatea Andrei Pop și sunt protejate prin legislația română cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Textele și mesajele postate de către utilizatori la secțiunea de comentarii devin automat proprietatea andrei-pop.eu în momentul postării.

În cazul informațiilor și conținutului preluat sau citat din alte surse, acestea vor fi vizibile pe site prin atribuiri corespunzătoare.

Licenţa Creative Commons
Conținutul site-ului andrei-pop.eu de Andrei Pop este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire – Distribuire în condiţii identice 4.0 Internațional . Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la http://andrei-pop.eu/contact/.

Reguli de utilizare

Utilizatorii site-ului sunt responsabili de orice conținut publicat de către ei pe acest website. Comentariile pe care le vor posta utilizatorii pot fi moderate de către moderatorii siteului andrei-pop.eu.

Utilizarea site-ului andrei-pop.eu este posibilă doar cu condiția acceptării următoarelor reguli simple:

  1. Se va folosi un limbaj decent, fără injurii, atacuri la persoană sau comentarii discriminatorii. Combatem idei, nu persoane.
  2. Suntem deschiși dialogului cu oricare cetățean în condițiile asumării de către acesta a comentariilor sale. Nu permitem postarea de comentarii sub pseudonim sau nume vădit inventate decât în cazuri excepționale, pentru care este necesară aprobare prealabilă (puteți folosi formularul de contact pentru o astfel de solicitare).
  3. Nu sunt permise comentariile de tip spam. Acestea vor fi șterse fără nici o notificare prealabilă iar IP-ul de la care au trimite va fi blocat pe perioadă nedeterminată.
  4. În situația încălcării acestor reguli în mod repetat, ne rezervăm dreptul de a sesiza poliția.