fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu

Data înregistrării

9 februarie 2017

Subiect neregularități la serviciul permise auto Ialomița

în lucru

Domnule Deputat,

Subsemnatul P.P, cu domiciliul stabil în …, telefon …, vă aduc la cunoștință problemele pe care eu, dar și ceilalți cetățeni, le întîmpinăm la Direcția Permise și Înmatriculări.

În primul rând este atitudinea în zeflemea pe care unii dintre funcționari o afișează în relația cu cetățeanul. Sânt lipsiți (unii) de respect, bun simț, amabilitate. Se comportă ca și cum nimeni și nimic nu le poate face nimic. Nu au chef, pe scurt.

În cazul meu un anume funcționar, unul supraponderal (probabil datorită bolii nici nu ar trebui să lucreze acolo, prezintă un tupeu și irascibilitate peste măsura bunului simț) mi-a refuzat primirea actelor după 4h de așteptare fiind ultimul din sală și asta după ce la 18:02 primise pe cetățeanul anterior, iar la 18:07 am urmat eu.

Într-o altă ocazie, pe 06.01.2017, același funcționar mi-a trântit ușa, după ce anterior am bătut la ușă și respectuos am solicitat o informație despre permisul pe care trebuia să-l primesc după o lună și 3 săptămîni.

Acești funcționari au mai avut și alte probleme cu alți cetățeni, unul dintre ei spunându-i unei cetățene că dacă nu-i convine să plece din țară.

A 2-a mare problemă este timpul de așteptare. Fără minim 4h ore de așteptare (rar 3h) nu se poate rezolva o problemă la PERMISE. Sunt oameni din tot județul care vin la 2 birouri, luni și vineri, dar vineri numai de la 9-14 iar marți, miercuri și joi se lucrează doar la un birou pentru tot județul.

Programul este scurt cînd este vorba de cetățeni. Unul dintre funcționari mi-a replicat că nu este plătit peste program, așa că…

Am speranța că d-voastră veți face demersuri pentru îmbunătățirea și diminuarea acestor aspecte.

PS: am fost de 3 ori în audiență la prefect (numai o dată am avut întrevedere cu d. prefect) și nu s-a schimbat mai nimic. Mi s-a spus doar că la serviciu înmatriculări a apărut serviciul online; voi vedea personal cît de eficient este.

Menționez că problemele sesizate se referă la serviciul Permise Auto.

Data: 9-02-2017

Semnătura: …

Domnului Deputat Andrei Pop

Măsuri luate

adresă de înaintare către Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ialomița

%d blogeri au apreciat: