fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu

Data înregistrării

9 februarie 2017

Subiect pod Dridu

în lucru

Stimate d-le deputat,

În primul rînd doresc să vă felicit pentru modalitatea de a lua legătura cu d-voastră, ocazie cu care noi putem să vă adresăm o parte din probleme pe care le întîmpinăm.

Mă numesc D.G. din … și doresc să vă adresez rugămintea de a ne ajuta în următoarea problemă: comuna noastră este așezată de-a lungul rîului Prahova peste care era un pod care ne crea posibilitatea de a ne deplasa în comuna vecină, Dridu, unde avem rude, frați, prieteni și părinți, ba chiar ne scurta distanța al București cu aproximativ 30km. Cu trei ani în urmă podul a fost demolat, chipurile că nu mai rezista transportului de masini de diferite tonaje. După demolarea podului de către o firmă, nu cunosc a cui este, am așteptat să se construiască alt pod, dar acest lucru nu s-a întîmplat. După o perioadă de cîteva luni a venit altă firmă și a construit un picior de pod și a plecat și aceasta de unde a venit. După o altă perioadă de timp a venit o altă firmă și a adus cîteva grinzi din beton pe care le-a abandonat lîngă rîu și a plecat și aceasta. Nu cunoaștem ce se va întîmpla cu această lucrare, dar cert este faptul că noi trebuie să parcurgem 30km ca să ajungem la Dridu sau să ne deplasăm la București.

Despre această lucrare se poate scrie mai mult însă ne oprim aici și rămînem cu nădejdea că ne veți ajuta să se construiască podul peste rîul Prahova. Domnule deputat Andrei Pop, v-am trimis această scrisoare din partea tuturor locuitorilor din comună, din partea tuturor comunelor din zonă care se folosesc de acest pod.

Noi vă dorim sănătate și izbîndă în activitatea dumneavoastră cît și în problema cu care dorim să ne-o rezolvați.

Mulțumim din suflet.
05.02.2017

Măsuri luate

SMS confirmare primire scrisoare

%d blogeri au apreciat: