fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu
Andrei Pop la ședința Comitetului Executiv Județean PSD Ialomița din 15 februarie 2017
Andrei Pop la ședința Comitetului Executiv Județean PSD Ialomița din 15 februarie 2017

Astăzi, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Județean condusă de dl. Marian Neacșu, am votat următoarea rezoluție de susținere a guvernului PSD și mai ales a liderului social democrat, dl. Liviu Dragnea.

Personal, mi-am exprimat public suportul încă de la începutul stării conflictuale recente și, indiferent de cele ce ar putea urma, rămân fidel obiectivelor programului de guvernare și proiectelor benefice județului Ialomița.

Marian Neacșu prezidînd ședința Comitetului Executiv Județean PSD Ialomița din 15 februarie 2017

Rezoluția Comitetului Executiv Județean al organizației PSD Ialomița

Partidul Social Democrat a avut în anul 2016 cel mai bun an din istoria sa politică. La alegerile locale din iunie a câștigat cel mai mare număr de municipii reședință de județ, cel mai mare număr de președinți de Consilii județene și pentru prima oară Primăria Generală a Capitalei și toate cele șase primării de sector.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie am înregistrat cel mai mare scor obținut de un partid politic dupa 1992, fapt care ne-a permis ca în colaborare cu un singur alt partid -ALDE, să construim o majoritate stabilă în Parlament și să ii impunem Președintelui țării candidatul nostru pentru funcția de Prim Ministru.

La toate aceste succese a contribuit fiecare membru de partid, fiecare activist, fiecare simpatizant, dar meritul principal revine indiscutabil Președintelui partidului, domnul Liviu Dragnea.

Astăzi, România traversează o perioadă grea de instabilitate generată de cei care au pierdut alegerile în frunte cu Președintele țării.

Astăzi, partidul nostru trebuie să dea dovadă, mai mult decât oricând, de unitate, de stabilitate și de maturitate politică.

Astăzi, mai mult decât oricând, intriga și dezbinarea nu au ce căuta în PSD iar cei care o practică se situează de drept în afara valorilor social democrate.

Astăzi, fiecare organizație locală, fiecare membru de partid trebuie să fie alaturi de Guvernul PSD și de domnul Liviu Dragnea, Președintele partidului.

Am muncit împreună, am gândit împreună, ne-am luptat împreună și am câștigat împreună. În tot acest proces în fruntea noastră, încasând uneori loviturile care ne erau nouă adresate, a fost Liviu Dragnea.

Acum este datoria noastră, de camarazi, de colegi, de frați să-i fim alături pentru a crește puterea de lupta politică a PSD, pentru a le dovedi celor mulți care ne-au votat că votul lor nu a fost în zadar și a dovedi celor care ne contestă că bătălia politică se câștigă pe teren, în lupta politică și nu la masa verde prin tot felul de subterfugii.

Președinte PSD Ialomița,
Marian Neacșu

%d blogeri au apreciat: