fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu

Evenimentul își propune promovarea companiilor din județul nostru atașaților economici români din străinătate dar și celor străini ce își desfășoară activitatea pe lângă ambasadele din București. Invitații vor fi reprezentanți ai mediului de afaceri și patronate, autorități centrale și locale precum și diplomați.

Un alt obiectiv al forumului este și atragerea de investiții la nivel regional, vizând dezvoltarea mediului de afaceri la nivel național și stabilirea de parteneriate transnaționale.Forumul va include o parte de prezentări generale și trategii de dezvoltare, mese rotunde specifice anumitor domenii de activitate (agricultură, comerț, servicii, industrie, politici publice), întâlniri back-to-back, un prânz de lucru și o zonă de cocktail networking la sfârșitul zilei.

Vă rugăm să completați prezentul formularul pentru a introduce detaliile companiei dumneavoastră în broșura de prezentare a județului Ialomița ce va fi distribuită participanților la Forumul Invest in România ce va avea loc la Amara, Ialomița, în data de 9 mai 2018.

Dacă doriți să participați, vă rugăm să răspundeți afirmativ la ultima întrebare din formular. Participarea nu presupune nici un cost din partea dumneavoastră.

%d blogeri au apreciat: