fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu

Alături de președintele Consiliului Județean Ialomița Ialomița, dl. Victor Moraru și prefectul județului, dl. Gigi Petre am acceptat invitația domnului primar Adrian Mocioniu și a viceprimarilor municipiului reședință de județ de a reprezenta județul Ialomița în cadrul vizitei E.S. Paul Brummell, ambasador al Marii Britanii în România, la Slobozia.

Mă bucur că am reușit să stabilesc acest prim contact în orașul meu natal, iar în calitate de președinte al grupului parlamentar de prietenie cu Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord doresc să păstrez un canal de dialog diplomatic deschis și dinamic. Agenda discuțiilor a cuprins teme precum: Brexit și strategii ulterioare ale relațiilor bilaterale în cadrul acordului UE27 (România este pe locul 3, ca populație străină în Regat), oportunități investiționale la nivel național dar mai ales regional și subiecte curente ce privesc direct județul nostru.

Am lansat o invitație deschisă Excelenței Sale de a participa la Forumul Invest în România organizat anul viitor și am speranța că Marea Britanie va fi reprezentată la cel mai înalt nivel în cadrul lucrărilor conferinței.

%d blogeri au apreciat: