fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu

PL-x 159/2017 privind unele măsuri pentru realizarea de investiții la operatorii economici din industria de apărare și pentru modificarea și completarea unor acte normative. Se constituie premisele aplicării unor programe de restructurare și eficientizare, îmbunătățirea situației economico-financiare și diminuarea semnificativă a plăților restante prin susținerea programelor de investiții pentru retehnologizarea capacităților de producție pentru apărare de interes strategic pentru securitatea națională. Revigorarea unităților de producție este un semnal de bun augur pentru industria românească în ansamblu. Este important însă ca acest proces să fie realizat în tandem cu îmbunătățirea centrelor de cercetare și inginerie pentru a maximiza valoarea adăugată a produselor livrate.

PL-x 150/2017 propunere legislativă pentru modificarea și completarea Legii Educației Naționale nr. 1/2011. Are ca obiect de reglementare în scopul asigurării fondurilor necesare premierii elevilor care au înregistrat rezultate deosebite la olimpiade, concursuri sau competiții școlare.
Notă: Alături de mai mulți colegi parlamentari am susținut legea în calitate de co-inițiator.

PL-x 117/2017 Program pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 50 de unități de învățământ preuniversitar de stat.

%d blogeri au apreciat: