fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu

Dintre cele 11 puncte de pe ordinea de zi, atrag atenția asupra următoarelor:

PL-x 59/2017 — privind unele măsuri pentru diminuarea arieratelor bugetare ale unor operator economici din industria de apărare. Concret, acest proiect vizează ROMARM pentru conservarea capacităților de producție și plata datoriilor curente. Această măsură nu soluționează pe termen lung problema iar aceste companii trebuie restructurate, tehnologizate și focusate pentru păstrarea unei cote de piață interne dar și abordarea celor externe, temă ce a găsit deja consens în cadrul comisiei.

PLx 111/2017 — Aprobarea proiectului de lege pentru aprobarea ordonanței de urgență a guvernului nr. 65/2016, însemnând salvarea Companiei Naționale a Uraniului prin acordarea unui ajutor de stat individual. Din cele declarate de reprezentații Ministerului Energiei, păstrarea acestei companii și revitalizarea ei sunt necesare în contextul unei strategii pentru energie la nivel național.

PLx 119/2017 — A fost aprobată OUG 74/2016 privind modificarea OUG 56/2015, pentru a crea cadrul legal necesar privind plata tratamentului în străinătate al persoanelor afectate în urma tragicului eveniment produs în clubul Colectiv.

Puteți verifica activitatea deputatului dumneavoastră accesând site-ul Camarei Deputaților precum și înregistrările ședințelor de comisii și de plen, inițative, structura votului electronic etc.

Demn de amintit este și faptul că se analizează posibilitatea ca în cel mai scurt timp ședințele din cadrul comisiilor să poată fi urmărite live (online).

%d blogeri au apreciat: