fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu

PLx 47/2017 Proiect de lege privind stimularea personalului de cercetare, #inovare, dezvoltare din Universități, în vederea impulsionării procesului de dezvoltare economico-socială și culturală a României. Legea permite instituțiilor de învățământ de stat atragerea de #resurse din mediul economic privat. Având mai multe resurse crește vizibilitatea cercetării științifice aplicative românești prin participarea la circuitul internațional de idei.

PLx 499/2016 Proiect de lege privind unele măsuri pentru prevenirea incapacității de plată. Se propune actualizarea OUG nr.77/1999 în sensul modificării mecanismului de compensare astfel încât acesta să fie mult mai ușor de folosit, de către orice agent economic, în orice moment și din orice locație, în câteva minute.

PLx 144/2014 Proiect privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate. Prin modificările propuse de prezenta propunere legislativă, reglementările existente în domeniul publicității vor deveni mai funcționale și vor elimina în mare parte arbitrariul în ce privește poluarea vizuală a mediului în care trăiește majoritatea a populației din România.

%d blogeri au apreciat: