fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu
Plenul Camerei Deputaților, ordinea de zi

Menționez următoarele puncte de pe ordinea de zi:

  1. PL-x nr. 432/2016 — Proiect de lege pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 23/2016 privind înființarea Institutului Național de #Administrație.
    Înființarea unui astfel de centru complex de formare este necesar pentru perfecționarea neîntreruptă a personalului din aparatul bugetar, informarea acestuia privind noile reglementări europene și, mai ales, coordonarea cu modelele conceptuale generate de evoluția continuă a societății.
  2. Pl-x nr. 489/2016 — Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de #cercetare#dezvoltare.
    Luând în considerare că mâine, 8 martie, este ziua internațională a femeii, modificarea este o și o atenție simbolică acordată egalității de gen ce permite doamnelor ce lucrează în cercetare să opteze pentru vârsta de pensionare la același nivel ca cel al domnilor.
  3. PL-x nr. 437/2016 — Modificarea art. 52, alin (1) din Legea viei și vinului în sistemul organizării comune a pieței vitivinicole nr. 164/2015.
    Ținînd cont că România este unul dintre primii 10 producători mondiali pe piața vinului, se poate spune fără dubiu că #vinul reprezintă este unul dintre ambasadorii României la nivel global. În ultimii ani, piața a cunoscut o maturizare constantă în acest domeniu iar întreaga poveste a vinului românesc încă are potențial de dezvoltare însemnat.
%d blogeri au apreciat: