fbpx
0722 782 735 contact@andrei-pop.eu
Dezbaterea publică privind Programul Start-up Nation România

După cum v-am anunțat acum două zile, astăzi a avut loc la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea“ dezbaterea publică privind Programul Start-up Nation România.

În calitate de parlamentar ialomițean va stau la dispoziție pentru orice fel de informație cu privire la acest proiect. În acestă primăvară vom intra într-o competiție inter-regională pentru a obține cât mai multe dintre cele aproximativ 10.000 de proiecte finanțabile.

Privit ca instrument de finanțare, programul Start-up Nation România 2017 are și o componentă educativă, fapt ce ne conferă încrederea că nivelul de cultură antreprenorială este în plină dezvoltare și la noi în țară.

Pentru că tot discutam în campania electorală despre micro-industrializare, luând în considerare plaja mare de oportunități la nivel județean și mai ales în domeniul agro acest mecanism poate fi unul de integrare a antreprenorilor debutanți sau, de ce nu, chiar și un mecanism de relocare a românilor plecați care, având deja un background în economii dezvoltate, pot pune în practică cunoștințele acumulate la noi în județ.

În continuare puteți urmări slide-urile ce au fost prezentate de către domnii Harry-Ilan Laufer, Secretar de Stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Adrian Mlădinoiu, Secretar de Stat la Secretariatul General al Guvernului.

Prezentarea anterioară o puteți descărca și în format pdf sau pptx.

%d blogeri au apreciat: